Сандалите на висок ток модел "Taste" част от Resort колекцията за 2013 на модния бранд Jimmy Choo представляват едно изключително елегантно творение, което набързо успя да омае сърцата на редица звездни дами.

Шикозните обувки се предлагат в няколко цветови варианта и се открояват с каишка около глезена, Т-образен детайл и тънки, почти незабележими връвчици.

Кристен Стюарт бе сред една от първите известни дами появили се с ефектния аксесоар. Харизматичната знаменитост бе забелязана с дизайнерските обувки миналия месец по време на нюйоркската презентация на най-новия си филм с нейно участие "On The Road".

Тогавашната визия на звездата се състоеше от черен панталон модел “Jude” от A.L.C., тъмен потник, риза от Balenciaga by Nicolas Ghesquière и въпросните сандали.

Небрежен кок и и грим с опушени очи допълваха тоалета на звездата от "Здрач".

На наградите организирани от списание GQ "Мъж на годината" присъстваха множество знаменитости, сред които и талантливата певица и текстописец Азалия Банкс.

Красавицата изглеждаше ослепително в цветна рокля с дължина до коленете, която бе съчетала със сандалите модел "Taste".

Стилните обувки разходи и чаровната актриса Джинифър Гудуин, позната у нас с ролята си в сериала "Имало едно време".

Късокосата сладурана бе комбинирала изящното творение от Jimmy Choo с великолепна рокля от Jenny Packham и чантичка от Marc Jacobs.

На лосанджелиската премиера на филма "Pitch Perfect" магнетичната звезда Елизабет Банкс демонстрира стилна и същевременно с това сексапилна визия, състояща се от черна рокля от Resort колекцията за 2013 на Alexander McQueen, златиста чанта и сандалите модел "Taste".