Реалити звездата Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест планират да вдигнат сватба за близо 20 млн. долара. Двойката мисли да се венчае веднага щом разводът на красавицата с Крис Хъмфрис стане официален.

Закръглената брюнетка, която вече се среща с рапъра от 8 месеца и наскоро се върна от романтично пътешествие в Рим и Венеция, където с Кание отпразнуваха рождения й ден, планирала следващата й сватбена рокля да струва само 8,5 млн. долара.

Близки източници твърдят, че Ким и музикантът ще си кажат „Да” веднага след финализирането на развода на Кардашиан с баскетболиста.

„Ким вече се свърза с някои сватбени агенти”, сподели източник пред списание ОК!

„Тя иска да ползва услугите на Дейвид Тутера, който е работил с всички – от Дженифър Лопес, та до Барбара Уолтърс”, продължава запознатият.

Влюбената Ким
мислила да помоли Бионсе или Селин Дион да пеят на нейния сватбен ден с Кание.

„Любимата певица на Ким е Селин Дион. Говори се, че певицата взима повече от 6 млн. за такъв тип частни събития. Другата опция е Бионсе – все пак тя със сигурност ще е и сред гостите”, разказва източникът.

„Ким мечтае за рокля с истински перли и бели диаманти, като една от роклите на Yumi Katsura, която струва 8,5 млн. долара.”

Нека не забравяме, че скоро след сватбата си с Крис, която беше повече от пищна, Ким се зарече, че ако й се наложи отново да се омъжва, то би го направила на скромна церемония на някой самотен остров и в компанията на най-близки приятели и семейството.