Автор
Woman.bg

Голямата дъщеря на Дими намерила сестра си мъртва

Димитър Казълов, участникът от Big Brother All Stars, в събота през деня влезе в луксозната стая на шоуто, където живя Памела Андерсън през септември и научи за смъртта на по-малката си дъщеря Деметра.

Съвсем неочаквано за него вътре е бившата му съпруга Ралица Филипова, която му съобщава трагичната вест, пише 24chasa.bg. Той чува, че 23-годишното момиче си е отишло завинаги. Тя е намерена от по-голямата си сестра Ива в общата им квартира в Лондон.

В събота Биг Брадър вика Дими, както е по-известен, в изповедалнята и му казва, че има 20 минути, за да си опакова целия багаж и да излезе незабавно от предаването.

Тези кадри няма да бъдат излъчвани по Нова тв, казаха хора от екипа. Участниците в шоуто също не знаят нищо за нещастната случка.

Двете сестри Ива и Деметра като малки

Няколко часа след като си тръгва от риалитито, той вече е на летището и се качва на първия самолет за Лондон, където Деметра живее от години със сестра си Ива. Там малката учила анимация в Университета в Портсмут, а кака й е студентка в Кралския колеж.

Най-вероятно Деметра се е самоубила, казаха съседи на майката от жилищния комплекс "Лозенец" в София. Там Деметра е живяла като малка, преди родителите й да се разведат. Хората от квартала си спомнят, че преди години на улицата им идвала линейка, защото момичето получава психична криза.

В този апартамент сега Ралица живее с третата си дъщеря Цвета Колева, която е на 8 години, и втория си съпруг, с когото са колеги в БАН.

Майката на Деметра Ралица Филипова

Майката на Деметра е технолог в Института по металознание, съоръжения и технологии "Акад. Ангел Балевски" на БАН.

"Ужасна трагедия, Ралица Филипова е дългогодишен добър колега", коментира новият председател на академията акад. Стефан Воденичаров, който до 3 декември оглавяваше този институт.

Това е последната снимка на Деметра, която тя публикува в профила си във фейсбук

Вчера там около 17 часа е пристигнала братовчедка на майката, за да гледа детето.

"Аз самата все още нямам информация за случилото се. Това, което знам, е, че сестра й Ива я е открила мъртва в апартамента, в който живеят заедно. След това се е обадила на майка си. Още не се знае дали погребението ще бъде в България. Не знам нищо друго. Още повече, че сега се опитваме да предпазим третата дъщеря на Ралица от всички лоши емоции ", каза жената, която не пожела да се представи.

Деметра (вляво) заедно с баща си Димитър и сестра си Ива през ноември 2004 година, когато той напусна къщата на “Биг Брадър 1”

"Обичам те, дъщерко! Ще се видим в следващия живот...", е написала под снимка на Деметра във фейсбук Филипова в неделя.

Няколко часа по-рано и самият Дими съобщава в личния си профил в социалната мрежа: "Скъпи приятели, моята по-малка дъщеря вече не е с нас. Почивай в мир, мое дете!"