Не е лесно в Холивуд да бъдеш уникален и да впечатлиш със собствен стил. Особено ако разчиташ на стилисти, които понякога избират дреха за свой клиент, която вече е обличана от други известни личности веднъж… два… или три пъти!

В рубриката ни „На коя й отива повече” често сме споменавали за такива случаи, в които една дреха е попадала върху телата на няколко красавици.

Така се случи и този път с роклята на Бритни Спиърс, която силно ни напомни на тази, с която по-рано Хайди Клум и актрисата Тери Хачър се появиха на светски изяви!

Може би просто защото и трите звезди бяха избрали сатенената рокля на Thomas Wylde, но в различен цвят.

Вижте по-долу техните визии!


Бритни заложи на класическото черно за пресконференция на музикалното шоу „X-Factor”, състояло се този понеделник в Лос Анджелис.

31-годишната изпълнителка изглеждаше по-скоро уплашена от множеството камери, а стойката й бе повече от ясна как се чувства Бритни…



Американската актриса Тери Хачър бе засечена със същата рокля, но в нежен кафяв нюанс на събитие, почитащо Куинси Джоунс в Лос Анджелис.

Обувки с мрежест акцент допълваха визията й. Кестенявата й коса бе с дължина до брадичката, а гримът бе решен в кафяви тонове, които много й отиваха.



Слънчева и усмихната – Хайди също заложи на роклята с дължина до коляното, но в зелен цвят.

Дрехата й стоеше прекрасно, което прави нашият избор още по-труден.

На коя й отива повече роклята на Thomas Wylde? Гласувайте в нашата анкета по-долу!