Минали са три години, откакто любовта на Адам е спасила Миа след катастрофата, опустошила живота ѝ. ...три години, откакто Миа е излязла от живота на Адам.

Сега двамата живеят в противоположни краища на страната: Миа е изгряваща звезда от „Джулиард“, а Адам е любима плячка на таблоидите заради статута си на рок звезда и заради прочутата си приятелка.

Когато Адам остава сам в Ню Йорк, случайността отново го събира с Миа за една последна нощ заедно. Докато се разхождат из града, превърнал се в нов дом за Миа, двамата си припомнят миналото и разтварят сърца за бъдещето – и един за друг.

Разказът се води от името на Адам, а пестеливата, лирична проза, позната ни от първата част на историята – „Да остана ли?“, тук извайва съкрушителната скръб, обещанието за нова надежда и отново разпаления пламък на любовта.

„Едновременно жестока и красива, тази предизвикваща размисъл история остава в съзнанието на читателя дълго след като отгърне и последната страница.“

School Library Journal

„Красива книга с чудесно изпипани персонажи. Не ми достигат думи, за да препоръчам „Къде беше?“. Адам и Миа откраднаха част от сърцето ми“.

Michelle’s „Fluttering Butterflies“

„Къде беше?“ е написан плавно и проникновено, съдържа няколко неочаквани обрати и интересни ретроспекции. Финалът на романа е майсторски, както и всичко останало“.

Кари Олсън

И трите романа на Гейл Форман се превърнаха в международни бестселъри. Нейните творби омагьосват с фината си емоционалност, с универсалността на третираните теми, с необичайната сензитивност на героите и крехкия им вътрешен свят.

В познатия ни вече лиричен стил „Къде беше?“ изследва разрушителната мощ на скръбта, обещанието за нова надежда, пламъка на възродения романс.

„Къде беше?“
Автор: Гейл Форман
Цена 14 лв., 168 стр.
Издателство: Colibri