Русокосата красавица Тайлър Суифт украси корицата на мартенския брой на американското издание на сп. Elle.

В откровеното интервю, което певицата даде за въпросния брой на модния ежемесечник, тя разкри, че представата на повечето хора за любовните й връзки е далече от истината.

"Сигурна съм, че ако погледнете последния сигнал в "Гоогъл" (Google Alerts) за мен, ще гласи, че отново преследвам някой, който не ме харесва толкова, колкото аз него", казва Тейлър Суифт, цитирана от колегите от bulevard.bg.

Причината за откровенията на звездата е появилият се слух, че певицата много искала да се запознае с отскоро необвързания Брадли Купър, като помолила общата им приятелка, Дженифър Лорънс, да му я представи на церемонията "Златен глобус".

Актьорът обаче учтиво отказал, вероятно защото не е искал да се присъедини към дългия й списък от гаджета.

Пред Elle Суифт споделя, че никога не преследва мъжете, защото това не им харесва, но не отрича, че провалените й връзки са голямо вдъхновение за музиката й.

"Когато изпитвам болка, която не разбирам, започвам да композирам и нещата стават по-ясно. Правя го, за да се чувствам по-добре", обяснява тя.

Тейлър признава, че в ученическите си години е била аутсайдер, но музиката се е превърнала в отдушник за емоциите си.

Вижте и тоалетите, с които Тейлър се появи на страниците на мартенския брой на Elle:

На корицата виждаме чаровната знаменитост с рокля с шахматен принт от пролетната колекция на Louis Vuitton, по която звездите полудяха.

Тейлър Суифт с романтична рокля от последната пролетно-лятна колекция на Oscar de la Renta.

Певицата с панталон и тренч в кремав цвят от пролетно-лятната колекция за 2013 на Céline.

Русокосата дама демонстрира ефектна, визия включваща цветна рокля и сребристи сандали с масивен ток от пролетно-лятната колекция на Proenza Schouler.

Тейлър със стилна и елегантна визия, състояща се от творения от последната пролетна модна линия на Yves Saint Laurent.

Звездата като стилна прелъстителка в син тоалет, масивни обеци и боти - и трите дело на Gucci. Ефектна шапка от Alexander McQueen допълваше визията на красавицата.

Тайлър Суифт облечена от главата до петите с произведения от последната пролетна колекция на Burberry Prorsum.