Тенденцията на мини пръстените, носени по средата на пръста, не е чисто нова и непозната както за вас, така и за звездите. Но пък е толкова готина, че няма как да не ѝ обърнем специално внимание.

Риана несъмнено е дамата, налагаща тренда през последната година. Според барбадоската певица съчетанието между „драматичен маникюр“ и елегантен и нежен пръстен, носен на нетипично място е невероятно.

Пред часове Бионсе пък бе засечена да носи златни халки по средата на пръста. Тя и съпругът ѝ Джей Зи посетиха баскетболен мач, където случайно се срещнаха и с дългогодишната си приятелка Алиша Кийс и сина ѝ Иджипт.

Деликатните пръстени могат да бъдат украсени с миниатюрни камъчета или сърчица, както и да са изработени от различни метали.

Носят се на средните фаланги на пръстите на ръката, а защо не и на крака, като в зависимост от големината на пръстена можете да ги поставяте дори на кутретата.

Комбинирането на пръстен на средната фаланга и в основата на проксималната фаланга не е никакъв проблем, дори е препоръчително за по авангарден и красив стил.