Автор
Woman.bg

Денис Родман на родна земя, иска пица и мацки

Денис Родман е поискал в менюто си да има много пици, а от алкохолните питиета е предпочел водката. Освен това държи около него да има готини мацки.

Това стана ясно днес, след като баксетолната легенда кацна у нас, за да се включи в шоуто на TV7 "Къртицата". Той отдели 15 минути за журналисти и след това се отправи за обяд с Иван и Андрей, продуцентите на шоуто, съобщи www.standartnews.com

В Базата на реалитито Денис ще има отделна стая, оборудвана с професионални фитнес уреди. Мебелите му са с винтидж излъчване, а леглото отговаря на гигантските му размери и направо побира трима, издадоха от шоуто. Останалите участници ще спят по нарове в обща стая.



Жар птицата на баскетбола пристигна на летище "София" в 9,15. Той долетя с полет от Истанбул. Звездата на НБА пристигна по тениска, жълт анцунг и слънчеви очила, което го свари неподготвен за температурите у нас. Той е единственият участник, който има опит в това шоу. Участвал е и спечелил четвъртото издания на "Къртицата" в САЩ. В Щатите шоуто е било по-различно, участниците са били навън през цялото време, състезавали са се, яли са червеи.

На брифинга с журналисти Денис не изневери на ексцентричния си стил и се появи пъстър като паун, заложил на тоталната еклектика - с азиатска одежда, напомняща кимоно, розово шалче, елек от пера, син анцунг. "Не ми пука кой е къртицата, дошъл съм да се забавлявам, не съм тук да лъжа, а да играя", обяви той.



На въпрос на журналисти има ли специални изисквания, той отвърна: "Да остана жив". Това обаче е повече от гарантирано, щом го пази един от най-вещите в занаята, Здравко Леков. Преди години той спаси живота на Скарлет Йохансон по време на снимки в Англия, когато за малко тя не се преби по време на езда. Актрисата го хареса още докато я пазеше в България, докато се снимаше във филма "Черната далия" и после го ангажира да я охранява и в други точки на Европа.

За разликите в шоубизнеса и спорта, Денис отвърна така: "Сега всичко е за пари и за това кой ще има най-готината жена". Той сподели, че има много приятели българи в Чикаго. Дали нашенките са му по вкуса, той отвърна: "Аз живея в Маями и там има много красиви жени. Познавам и няколко готини българки".



Родман призна, че подходът му към играта е следният - не се интересува какво правят другите. "Ако спечеля, супер, ако не спечеля, пак супер", казва готиният спортист. Той подчерта, че е претенциозен към дамите. Те трябва да са яки, секси, отворени към живота.

Денис обеща да доведе децата си за мача на звездите през април, за да може "те да пообщуват с български деца".