Както си пролича от вчерашния лайф на "Къртицата", в Базата започват да се оформят два враждуващи отбора – фолкаджии и антифолкаджии.

Първият скандал на тази тема бе провокиран от Емануела, която се нахвърли върху Радина Кърджилова, съобщава inews.bg

Все още обидена на Радина за реакцията и по време на сватбата ѝ, чалга певицата заби копието си пред нея. Засегната от коментарите на актрисата за музиката на нейната сватбата и културния шок, който е преживяла, Емануела поиска обяснение от Радина.

"Не съм обидила никого. Бях стресирана. Всеки има право на избор, но стреса и шока е причина за моето поведение. Извинявам се, ако съм обидила някого, това е било моя слабост и грешка. Споделила съм го с Деян, а не с Групата”, оправда поведението си Радина.



Язвителната фолкаджийка обаче отказа да приеме извинението на Радина и сподели, че изобщо ме се срамува от музиката, която прави. "Аз не приемам извинения. Като толкова искаше да си тръгнеш, защо просто не го направи?", сопна се тя на актрисата.

След това последва дълъг спор от страна на участници и гост-коментатори по вече поизтъркания въпрос за поп-фолка и чалга културата генерално.

Как ще се развие ситуацията, ще разберем съвсем скоро.