Наистина не са ни нужни повече от две думи, за да представим една от най-сексапилните жени в шоубизнеса.

Студеното време, което завладя кинофестивала в Кан не можа да спре Шарън Стоун, която бе твърдо решена да покаже колко е секси въпреки 55-е си години!

О, да! Тя успя да завърти главите на всички присъстващи и дори не искаме да я сравняваме с по-младите, стегнати и красиви манекенки и звезди, които се разходиха по червения килим, защото Шарън няма равна!

Актрисата скри шапката на всички дами и демонстрира какво е да имаш стил и класа на много високо ниво!



Синята рокля, с която се появи на събитието, е дело на Roberto Cavalli. Дългата до земята рокля подчертаваше страхотната й стегната фигура, а деколтето загатваше за една жена, която знае кои части на тялтоо си да подчертава и как да се грижи за себе си.

Четете още: Фигура пясъчен часовник. Какво да облека?

Феномелната Шарън продължи да изумява с визията си, появявайки се на благотворително събитие с изключително сексапилна червена рокля.

„Харесва ми, когато хората ме обличат така, че да изглеждам секси... Майтапите ли се? Истинско чудо е, че на моята възраст влизам в подобни дрехи", казва актрисата от „Първичен инстинкт“ само преди месец в интервю.

Всички се чудят на младоликия вид на актрисата и затова тя прави още едно признание, което може да изненада читателите – а именно, че не умира от глад, за да бъде слаба:

„Гледам жените на моята възраст и единственото, което правят, е да пият фрешове. Кой, по дяволите, мисли за някаква чаша сок? На мен дори няколко парчета месо на ден ми се виждат малко".

Късметлийка или просто чудо на природата, пожелаваме си всяка от нас да се разхубави с възрастта като Шарън и да може да се похвали с подобен външен вид.