Фолк певицата Алисия категорично отрече да участва във „ВИП Брадър“. ПР-ката на изпълнителката заяви, че тя дори няма покана за участие във формата.

По думите й фолк дивата ежегодно се спряга за участие в риалити шоуто. Но всъщност не е получавала подобна покана.

“Всяка година името на Алисия се споменава като евентуален участник във VIP Brother, но засега тя няма предложение”, заяви пресаташето на звездата. Така тя отхвърли слуховете, че фолк дивата ще влезе в шоуто, за да си разчисти сметките с Русата Златка, пишат от bliasak.bg.

Четете още: VIP Brother се завръща наесен

Припомняме ви, че от дни се говори, че двете звезди ще си изчистят сметките пред публика в къщата на риалити формата. Алисия искала да застане лице в лице със Златка Райкова и да й затвори устата веднъж завинаги. Плеймейтката неведнъж си прави реклама на гърба на фолк звездата. Като многократно коментираше флиртовете си с Валери Божинов, докато той бе с певицата.

Феновете на Алисия обаче са категорични, че фолк дивата няма какво да дели с бившата моделка. И би вляза в шоуто единствено заради себе си, а не, за да участва в безсмислени конфликти.

Междувременно се говори, че сред останалите имена спрягани за участие в шоуто са Петко и Яна, Ангел, Румен Луканов и дори Евгени Минчев и италианската звезда Чичолина.

Четете още: Кой влиза в следващия VIP Brother?