Вчера се състоя промоцията на третия самостоятелен албум на Емануела, носещ нейното име.

Певицата поднесе на феновете си изпълненията на три нови песни, които намират място в албума й: „Пълно перде”, „За лека нощ” и „Кой видял - видял”. Последното от тях изпълнителката изпя в компанията на своята колежка от "Ара мюзик" - Джина Стоева.

„Благодаря на всички, че сте тук тази вечер. Това е специален момент за мен, който съм изключително щастлива да споделя с вас. Благодаря и на моето семейство и музикалната ми компания „Ара мюзик”, без която този албум нямаше да бъде факт” – развълнувано приветства гостите си хитовата изпълнителка.

За случая Емануела се бе спряла на три тоалета. Един от тях силно приличаше ( с някои минимални разлики) на тоалет от промоцията на Галена. Дрехата е дело на американската марка Jovani и с него изпълнителката на "Дай ми" се появи преди две години на представянето на албума си "Аз". Тогава тя подбра още два тоалета, които можете да видите тук

На коя от двете изпълнителки отива роклята повече и смятате ли, че Емануела копира Галена, очакваме да разберем от коментарите ви.

Четете още: Емануела се омъжи в "Къртицата" (снимки)