Холивудската любимка Дженифър Анистън рядко излиза от обичайния си семпъл и леко концервативен моден стил при избор на рокля за важно събитие.

Е, станахме свидетели как Джен захвърли черната малка рокля и заложи на флоралната малка рокля вчера вечер на премиерата на „ We’re The Millers“ в Лондон.

Но преди това една друга новина ни достигна, а именно, че актрисата се канела в неделя да вземе самолета от Лос Анджелис за Лондон, но в последния момент се отказала от пътуването и то заради Анджелина Джоли! Дженифър научила, че и любимата на Брад Пит ще е в същия самолет и решила, че не иска да я засича... Русокосата звезда наредила да й бъден презареден билета и кацнала на следващия ден в Лондон.

В новата лента 44-годишната Анистън играе стриптийзьорка, която "сключва" фалшив брак, за да помогне на неин клиент да пренесе голямо количество марихуана от Мексико до Щатите.



Феновете на Джен ще се развълнуват най-много, когато стигнат до момента, в който героинята на актрисата трябва да докаже, че е стриптийзорка.

Тя показа страхотното си тяло на червения килим, залагайки на синя мини рокля от resort колекцията на Christian Dior.

В лентата героинята на Анистън трябва да пренесе през граница наркотици, а за да не буди подозрение, тя и екранният й партньор - Джейсън Судейкис - се преструват, че са семейство

Женствени и модерни, флоралните мотиви са навсякъде и се появяват почти всеки сезон по различен начин върху дрехи и аксесоари.

Сладка и романтична – Дженифър изглеждаше просто прекрасно.

Четете още: Анистън: Семейните ни планове включват и деца

* сандали Casadei