На първия ден от Седмицата на модата в Милано Анна Дела Русо демонстрира ефектни и запомнящи се визии, които мигновено спечелиха вниманието и възхищението на модни критици и ценители по цял свят.

Главната редакторка на японския Vogue бе магнит за обективите на фотографите, а екстравагантният й облик се превърна в тема, по-интересна и обсъждана от самите модели показани на подиума в рамките на деня.

Четете още: Стрийт стил: Лондонската седмица на модата

Дами, нека разгледаме визиите на модната диктаторка заедно!


На ревюто на Gucci

На модното шоу на италианския бранд ексцентричната дизайнерка се появи, облечена в мъжки костюм Gucci.

Тоалетът на Дела Русо включваше прав бял панталон с ръб, бяла риза с черна папионка и бяло сако с черни детайли - всичките част от специална модна линия, създадена от креативния директор на Gucci Фрида Джианини и талантливия Лапо Елкан.

Визията на звездната дама се допълваше от черни токчета Gucci и слънчеви очила с ефектни рамки от Miu Miu.

На ревюто на Dsquared²

През първия ден от Седмицата на модата в Милано бе показана пролетно-лятната колекция за 2014 на модна къща Dsquared². На ревюто на бранда Анна Дело Русо демонстрира визия, която отново се открояваше с елементи от мъжкия стил.

Късите кожени панталонки, ризата с мини папионка и черното сако с двоен ред копчета, с които бе облечена звездата, са от Resort колекцията за 2014 на Dsquared², а ефектната клъч чанта, проблясваща в ръцете й, е дело на модния властелин Valentino.

И този път ексцентричните очила от Miu Miu присъстваха във визията на главната редакторка, а ефектни черни сандали с гъсти снопове косъмчета в задната част на тока придаваха шик нотка на цялостния й облик.

На ревюто на Alberta Ferretti

В края на деня Дело Русо присъства на още едно модно ревю - това на Alberta Ferretti. На него известната дама се появи, облечена в сива кашмирена рокля с интересен дизайн от тазгодишната есенна колекция на Celine.

Компания на тоалета й правеха чантата от Valentino и впечатляващите сандали със снопове косъмчета в задната част на тока.