Само дни след като стана ясно, че Дженифър Лопес ще се завърне като съдия в новия сезон на музикалното предаване „American Idol” всички съдии се събраха за първите прослушвания в Бостън.

Четете още: Дженифър Лопес се завръща в American Idol

Сексапилната Лопес, която при повечето си появи на червения килим и извън него, разчита на буйна, вълниста грива, този път заложи на скромно вдигната коса в мъничко кокче. Нетипична прическа за звездата, не мислите ли? Чудим се, къде ли се побра цялата й грива в това миниятурно кокче, красиво увито с цветна лента за коса.

44-годишната изпълнителка със сигурност ни учуди с тази нетипична прическа, но за сметка на това роклята бе точно в нейн стил – прилепнала по тялото, обувките – с изключително висок ток, обеците – големи и червилото – страстно червено.

Прическата, може би, е най-важния аксесоар за добре изглеждащата визия на една дама. През последните години навлезе една определена прическа, а именно – да прибираме косата си чрез направата на един красив и обемен кок. Ние си падаме по небрежния вариант на тази прическа, тъй като не ни се отделят повече от две минути за него, но при желание и малко повече време може и да си направите невероятен кок за специален повод.

Допада ли ви как е оформила косата си Дженифър?

Четете още: Този стегнат корем е на... ?