Има начини и... начини да бъде промотиран един албум. Някои изпълнители решават да го направят по незабравим, стилен начин, който да те прикани наистина да чуеш песните, да обърнеш обложката на албума и да го купиш!

Майли обаче не е от „тези“ звезди, които блестят единствено и само с музиката си. Тя впечатлява и с доста провокативна, шокираща и дори малко неподходяща визия за момиче на нейната възраст.

Четете още: Майли ще си слага силикон в гърдите

Сред продуцентите на песните в Bangerz можем да открием имената на Pharrell Williams, will.i.am, Make Will Made It и Dr. Luke. Потвърдено е, че в две парчета ще гостуват рапърите Nelly и Future.

Майли заяви, че се надява нейният предстоящ албум Bangerz да издържи теста на времето и да се превърне в поп класика като албумите на Майкъл Джексън. Мислите ли, че това е възможно?

"Ludacris има една рима в моя албум: "Ако умра преди да ми е дошло времето, дано поне да живея чрез музиката си". Това е нещо, което си казвам всеки ден.

На промоцията на албума вчера вечерта в Ню Йорк певицата се появи на пръв поглед с миловидна визия в розово, състояща се обаче от розов сатенен сутиен и къса сатенена пола.

Нов имидж, нов албум и нов живот като сингъл момиче – Майли има нужда от всяка една капка внимание.

Нека ви припомним, че скандалната г-ца наскоро беше изритана от годеника си Лиъм Хесуърт. Двойката прекати освен годежа си, така и отношенията помежду си. Изглежда последните прояви на русата звезда са му дошли в повече...

Четете още: Майли: От дълго време исках да оставя Лиъм!