Младата и чаровна Селен Гомес все по-често изпъква на червения килим с уникална и модерна визия.

Побдрахме три от най-запомнящите се нейни визии. Разгледайте ги и гласувайте по-долу за любимата ви нейна визия!

ВИЗИЯ # 1

На премиерата на “Палава ваканция” Селена пленени всички със своята женственост и елегантност.

Към чаровна бледо розова рокля до пода на италианската модна къща Versace от есенно-зимната колекция за 2011-а изпълнителката бе добавила едва забележими обеци и гривна.

Нежната визия на Селена определено е успешна и запомняща се! Звездата е голяма почитателка на тази модна марка. Все пак всяка дама, която носи Versace се превръща в сексапилно и стилно бижу на червения килим.

Четете още: Грим като на Селена Гомес

ВИЗИЯ # 2

Друга нейна визия, която ни направи силно впечатление бе тази от тържествената церемония по връчването на наградите „Оскар“ през 2012-а.

Тъмнокосата красавица бе облечена с дълга рокля от сив тюл до земята на Dolce & Gabbana. Прилепнала по тялото, дрехата подчертаваше перфектната й фигура, а прическата и обеците идеално пасваха на цялостната красива картинка.

ВИЗИЯ # 3

Със сигурност бихме могли да направим цяла галерия с прекрасни визии на Селена Гомес, но сами се досещате, че е почти невъзможно да ви покажем всички!

Третата и последна за днес омагьосваща рокля, с която певицата се появи на събитието „Billboard Music Awards' през 2011-а, е на Dolce & Gabbana.

Черната дреха с „cut out” елементи й стоеше като излята. Косата й бе изправена, очите очертани, устните в телесен нюанс. Перфектен тоалет за подобно събитие, не мислите ли?

Четете още: Селена Гомес се фръцка с нов татус