Новият дом на британската певица Адел е на стойност 6.5 милиона паунда и се намира в Холивуд.

Къщата е обзаведена с цели 6 бани, библиотека и разбира се разкошен двор с басейн и къщичка на едно от дърветата. Покупката на имота (който е 17 000 кв.м) е била осъществена още миналия месец, но едва сега 28-годишната майка съобщи официално новината. Адел ще се настани в новото си впечатляващо жилище през ноември, заедно с 3-годишния си син, Анджело, след като приключи световното й турне. Напомняме ви, че само преди седмица Адел сключи най-мащабната сделка в историята на музикалния бизнес във Великобритания, на стойност 90 милиона паунда с компанията Sony.

А ето какво сподели и източник от обкръжението на звездата:

"Последните 7 месеца са най-силните в кариерата на Адел досега и в момента тя е безкрайно щастлива за последния договор, който подписа. Тя влага всичките си, изкарани с много труд, средства в семейството си. Ще запази жилищата си във Великобритания, въпреки че ще прекарва по-голямата част от времето си в САЩ.“

Адел ще живее в звезден квартал на Лос Анджелис, а част от съседите й са Дженифър Лорънс, Камерън Диас, Ащън Къчър и Мила Кунис.

След договора със Sony богатството на британската певица ще нарасне до 175 милиона паунда.