Несъмнено татуировката е едно от най-силните средства, благодарение на което изразяваме себе си и възгледите си за живота и красивото.

И тъй като много дами разчитат на напътствията на звездите и астрологията, ще ви посочим какви татуировки отговарят най-точно на всеки зодиакален знак и описва характерните му черти.

Овен

Стрелите и пчелата описват най-добре безграничната енергия и смелостта на овена. Те са силни и устремени точно към целта. Овенът е конкурентна сила, която не се спира и не се превива пред нищо.

Телец

Представителите на тази зодия обичат да си угаждат и да се радват на фините неща в живота. Пътешествията по екзотични места са тяхна страст, затова палмата е най-подходящият символ за тях. Телците са изключително чувствителни и вратът е много важна точка от тялото им. Заради това сигурно, ако сте зодия Телец, харесвате нежни татуировки на врата.

Близнаци

Те са винаги готови да излетят за секунди и обожават промените. Символите, които описват много точно въздушната зодия и променливата им личност са птицата, крилете и перата. И тъй като представителите на зодия Близнаци са вечно силно раздвоени, със сигурност татуировките, които съдържат два различни стила, ще им допаднат. Белите татуировки също отговарят на характера им.

Рак

Ракът е неизлечимо привързан към дома и традициите. Обича сигурността и за него е много важно да усеща стабилност и мир. Подходящите символи за него са котвата, сърцето, сърдечният пулс или името на любим човек.

Лъв

Водач по природа! Лъвовете притежават изключителна сила и обикновено останалите ги слушат и обръщат внимание на думите им, така че представител на зодията Лъв никога не може да бъде описан като "стайно цвете“. Той е целеустремен и притежава куп лидерски качества, което прави короната изключително подходяща като символ за характера му.

Дева

Царете на детайла и дълбоката мисъл. Затова може би татуировките с много детайли и сложно преплетени линии ще се харесат на представителите от тази зодия.

Везни

Те не могат да прекарат и ден без най-близкия си човек и много рядко ще ги видите да правят нещо сами. В живота им има поне един човек, който е тяхната сродна душа, тяхната опора и с когото ще бъдат близки винаги.

Скорпион

Скорпионите са в плен на безграничната си страст и когато не изпитват силни емоции, за тях всичко губи смисъл. Обичат дълбоките чувства, затова розата може да бъде емблема на същността им. В същото време, скорпионите са заредени с много енергия, което прави големите наситени татуировки типични за представителите на тази зодия.

Стрелец

Те са обзети от мания по пътешествията и откриването на нови хоризонти, така че всеки символ, който може да подскаже за желанието им да обиколят света и да посетят всички чудати кътчета, би бил подходящ.

Козирог

Козирозите са безкрайно амбициозни, решителни, трудолюбиви, предвидливи и посветени на професията си, затова подходящата татуировка за тях е дума, която описва всички тези техни качества. Високите дървета също са символ на амбицията.

Водолей

Те искрено вярват, че светът може да стане по-добро място и работят много усилено в тази посока. Символът, който ги описва най-добре е Мандалата.

Риби

Нежни, романтични и много чувствителни. Рибите са безнадежни романтици и много често живеят в мечтите си. Най-точно описващите ги символи, които могат да татуират по тялото си, са еднорозите, пеперудите и причудливите форми.