Много са заподозрените в зодиака, но най-страшният сериен убиец все още не е заловен и тикнат зад решетките.

Според световните топ астролози обаче някои зодиакални знаци са по-склонни да извършат непростимо престъпление, отколкото други. Освен това всяка една зодия има свой собствен специалитет.

Вижте най-мрачните кътчета от опасния ум на най-зловещите представители на зодиака:


Дева

Оказва се, че най-много престъпници, които лежат години наред по килиите, са представители на зодия Дева. Те са изключително умни, преднамерени и прецизни. Почти е невъзможно да оставят след себе си улики и все пак, някои от тях биват закопчани. Най-често се забъркват в престъпления като хакерство, влизане с взлом и всякакви кражби.


Водолей

Водолеите са на пръв поглед толкова симпатични, а на втори – толкова манипулативни, че за тях е фасулска работа да осъществят своя пъклен план, без дори да сте ги заподозрели за секунди в нечисти помисли. Особено известни са със своята вендета, но също така са изкусни хакери и мошеници.

Четете още: Привлекателните черти според зодията

Рак

Ето това е най-смъртоносният зодиакален знак, от който с пълно право можете да треперите. От всички знаци те са с най-нестабилна психика, която ги подтиква към внезапни и нерационални изблици на агресия, провокирана от силна страст и емоция. Ако играта загрубее и се стигне до предумишлено убийство, Раците са склонни да оставят свой подпис върху жертвата си.


Телец

Телците са изключително темпераментни, а упоритата им, властна и обсебваща натура ги превръща в най-опасния зодиакален знак. Те са умни и действат самостоятелно без съучастници в своите финансови престъпления и пране на пари, в които са истински виртуози. Както е известно на мнозина, дори Хитлер е бил Телец, което превръща тази иначе миролюбива зодия в кръвожаден мегаломан, склонен към световна доминация.