Автор
Ива Петрова

Червеното сияние ще се появи: Смразяващите предсказания на новата Ванга за 2024 г.

Наричат 19-годишното сляпо френско момиче Kaeдe "новата Ванга", поради факта, че преди смъртта си българската ясновидка намекна, че нейната дарба ще бъде наследена от специално дете. 

Нейният дар за предсказания се проявява още от детството ѝ, когато загубва зрението си, подобно на Ванга и се страхува от тъмнината, тъй като в нея се появяват мъртви хора, идващи да я посещават и да разговарят за бъдещето.

Изследванията показват, че мозъкът на момичето е абсолютно здрав и работи без патологии. Тя започва да демонстрира чудеса  още на 8-годишна възраст. Прави първата си прогноза през 2016 г., включваща терористичната атака в Ница, екзекуцията на Кадафи, революцията в Египет, избирането за президент на Тръмп, както и появата на неизвестен вирус от Изтока.

Според тази млада ясновидка, 2024 година ще бъде изключително трудна за нашата планета. Тя вярва, че светът ще се изправи пред серия от военни конфликти, които ще преобразят не само геополитическия ред, но и физическата карта на Земята. Тя предсказва дори промени в позицията на континентите и тази на океаните.

Едно от най-страшните ѝ видения за 2024 година е свързано с "червено сияние", което според нея ще бъде космическо събитие с необратими последици за нашата планета. Това може да предизвика земетресения и изригвания на супервулкани през следващата година. Освен това, се предвижда мутация на подводната флора и фауна поради химическо замърсяване на водата. Kaeдe  предупреждава за необходимостта от подготовка за химическа катастрофа, която може да засегне Европа.

Също така тя предвижда масово движение на бежанци от Турция, Алжир и Сирия. Важно е да се има предвид и нейното предупреждение към Русия за изолацията ѝ от останалия свят, като подчертава необходимостта от взаимосвързаност и сътрудничество между държавите.

Според "новата Ванга", е настъпило време човечеството да поеме отговорността за своята собствена съдба и да действа преди да е твърде късно.