Автор
Теодор Муховски

Ето през кой месец всеки зодиакален знак има най-голям шанс да намери любовта

Всичко това отдавна е изчислено от звездите. От вас зависи да не приспивате щастието си. 

Овен 

Любовта блести за Овена през октомври и август: особено когато Слънцето е в пети дом от 23 юли до 22 август и в седми дом от 23 септември до 23 октомври. При това Овенът може да изпитва привличане към Везни и Лъв, които властват в неговия дом на любовта. 

Телец 

Не се изненадвайте, ако някой от познатите ви Телци открие своята любов през септември или ноември, когато Слънцето е в пети дом от 23 август до 22 септември и в седми дом от 23 октомври до 21 ноември. 

Близнаци 

Близнаците трябва да държат очите и сърцето си широко отворени през октомври и декември: когато Слънцето е в пети дом от 23 септември до 23 октомври и в седми дом от 22 ноември до 21 декември. 

Рак 

Ноември и януари са добри месеци за Рака да намери любовта: защото Слънцето е в пети дом от 23 октомври до 21 ноември и в седми дом от 22 декември до 20 януари. 

Лъв 

Късметът в любовта ще се усмихне на Лъвовете през зимата: когато Слънцето е в пети дом от 22 ноември до 21 декември и в седми дом от 20 януари до 19 февруари. 

Дева 

Най-добрите месеци за Девата са януари и март, когато Слънцето е в пети дом от 22 декември до 20 януари и в седми дом от 19 февруари до 20 март. 

Везни 

Везните трябва да изчакат февруари и април: когато Слънцето е в пети дом от 20 януари до 19 февруари и в седми дом от 21 март до 19 април. 

Скорпион 

Скорпионите получават ударна доза любов през март и май, когато Слънцето е в пети дом от 19 февруари до 20 март и в седми дом от 20 април до 21 май. 

Стрелец 

Най-добрите месеци за Стрелците в това отношение са април и юни: когато Слънцето е в пети дом от 21 март до 19 април и в седми дом от 21 май до 21 юни. 

Козирог 

Най-благоприятният сезон за Козирозите са пролетта и лятото: когато Слънцето е в пети дом от 20 април до 21 май и в седми дом от 21 юни до 22 юли. 

Водолей 

Ако сте Водолей, отбележете в календара си юни и август: когато Слънцето е в пети дом от 21 май до 21 юни и в седми дом от 23 юли до 22 август. 

Риби 

Рибите ще намерят любовта през лятото: когато слънцето е в пети дом от 21 юни до 22 юли и в седми дом от 23 август до 22 септември.

Тези 5 зодии ще открият любовта през ноември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Тези 5 зодии ще открият любовта през ноември

Автор Евелин Попадийна
Най-влудяващите реакции на зодиите след раздяла
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Най-влудяващите реакции на зодиите след раздяла

Автор Теодор Муховски