Автор
Мира Маринова

Декемврийски тароскоп за зодия Козирог: Време за равносметка и търпение

През декември ще усетите временно забавяне или предизвикателство по отношение на материалните въпроси. Това може да означава липса на практичност, проблеми на работното място или финансови затруднения. 

Не прекалявайте с коледния шопинг и потърсете по-внимателен подход към парите и ресурсите си. Съберете широките си пръсти и заделяйте настрана по-честичко, за да не попадате в неприятни ситуации. 

През този месец ще изпитате психически смут и безпокойство, което ще се отрази на съня ви. Няма да можете да се наспивате и ще сънувате кошмари. Това е породено от притеснения и страхове, които не са толкова сериозни, колкото ви изглеждат. 

Премисляте и анализирате ситуации, което води до тяхното преувеличаване в главата ви. Изправете се срещу всичко, което ви плаши и не оставяйте тази тревожност да пуска корени в подсъзнанието ви. 

Жена
Жена
View post on Instagram
 

Всички опасения, които ви тормозят, са като падащи снежинки, които за много кратко време ще се стопят в ръцете ви. Когато наистина проумеете това, ще се преборите с проблема и ще се насладите на спокойни празници. 

Когато се преборите със собствените си страхове, ви очаква повратна точка в емоционалното изцеление. Ще се освободите от притеснения, самосъжаления и огорчения и ще погледнете отвъд миналите разочарования. Тази нова позитивна нагласа ще ви помогне да видите положителните аспекти на настоящето и бъдещето. 

Декемврийски тароскоп за зодия Стрелец
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Декемврийски тароскоп за зодия Стрелец

Автор Мира Маринова

Ще прекарате празниците със смях и веселие, пълни чаши и наздравици с любимите хора. Декември за вас ще бъде период на равносметка и търпение. Поемете въздух, починете си от всички усилия, отдръпнете се и сами ще видите напредъка, който сте постигнали през последната година. 

Сега остава да проявите малко търпение и да изчакате плодовете на вашия труд да узреят. Доверете се на процеса, изчакайте подходящия момент и магията ще се случи.

@woman.bg Козирози, внимавайте как харчите парите си 💸♑️ #taroskop #тароскоп #capricorn #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ Sparkling Magic - Christy Carew