Автор
Антония Михайлова

С тяло на 18-годишна: 57-годишната Салма Хайек изуми феновете с плажна снимка в черни бикини

Салма Хайек предизвика сърцебиене и възторжени коментари сред последователите си в социалните мрежи. Актрисата публикува снимка, на която позира по черен бански на плажа сред скалите на фона на златен залез.

Омагьосани от великолепното ѝ тяло, фенове изразиха възхитата си от страхотната форма, която 57-годишната актриса демонстрира. Залязващото слънце перфектно осветява фигурата на Салма, позволявайки на почитателите ѝ да се насладят на женствените ѝ извивки. Ако не знаехме коя дама е на кадъра, лесно бихме си помислили, че е 18-годишен модел. Пък и нека да си го кажем - не всяко младо момиче може да се похвали с толкова стегната осанка.

View post on Instagram
 

Атлетичното си телосложение актрисата неведнъж е споделяла, че дължи не на фитнес залата, а на духовните практики, на които отделя време от дълги години насам. Тя е фен на йогата и медитацията. Именно те ѝ помагат да се чувства по-добре и да поддържа форма. Твърди, че благодарение на медитацията, всичките ѝ здравословни проблеми "изчезват", но веднага щом се отпусне и спре да отделя време за себе си, болките по тялото ѝ започват да се обаждат.

От 2007 г. Салма има връзка с френския милиардер Франсоа-Анри Пино. През същата година се ражда дъщеря ѝ - Валентина. Апропо, именно тя е авторът на снимката от плажа. Имайки предвид силуета на майка ѝ и пейзажа около нея, девойката определено има усет към фотографията.

Салма Хайек и дъщеря ѝ - Валентина Палома Пино
Салма Хайек и дъщеря ѝ - Валентина Палома Пино

Салма Хайек е отгледана в богато религиозно семейство и посещава католическо училище-интернат като дете. След като завършва училище, известно време учи международни отношения в университета в Мексико Сити. След като гледа филма "Уили Уонка и шоколадовата фабрика" от 1971 г., тя решава, че ще стане актриса.

Красотата и талантът на Салма ѝ веднага са оценени, след като красавицата нелегално емигрира в Съединените щати, в търсене на голямата си мечта. Екзотичното ѝ присъствие на киносцената бързо е забелязана и оттогава до днес остава една от най-сексапилните и любими звезди на Холивуд.

Салма Хайек поддържа фигурата си с този бульон
ДОМАШНИ ТАЙНИ
Автор Евелин Попадийна

Салма Хайек поддържа фигурата си с този бульон

Автор Евелин Попадийна

През цялата си актьорска кариера Салма Хайек участва в голям брой холивудски проекти. Тя е първата мексиканка, номинирана за "Оскар" за най-добра актриса.

Харизматичната латинодива отдавна се е наложила и като успешен режисьор и продуцент. Сред кинолентите ѝ са филми като "Фрида", "Никой не пише на полковника", "Грозната Бети".

View post on Instagram