Автор
Антония Михайлова

Родени манипулатори: 6 зодии, които ще ви контролират като марионетки

Има личности, които лесно успяват да контролират останалите, манипулирайки и разигравайки ги уверено като марионетки. Това се случва, тъй като това не толково лицеприятно качество е буквално вградено в тяхното ДНК.

Екстрасенсът, езотерик и профайлър Мирослава Буш споделя пред Marie Claire шест зодии, които винаги постигат целите си по далеч не най-честните начини.

Близнаци

Те са Близнаци, за да бъдат ярък пример за двойствеността на природата. Най-големият им страх е да не затънат в рутината на ежедневието. Затова те обичат да се впускат в какви ли не приключения и предизвикателства, от които по чудо излизат невредими. Представителите на тази зодия мигновено преминават от един модел на поведение към друг и могат да объркат околните за истинските си намерения. Поради изключителната си замисленост, интелигентност и остроумие, те се смятат за едни от най-умелите манипулатори. Имат силата да контролират всичко около себе си и да създават каквито си поискат възприятия в околните. Не забравяйте, че основната ви задача е винаги да бъдете бдителни в общуването с Близнаци, за да не се хванете на стръвта им.

Рак

Те могат умело да лавират и изобщо не се притесняват да лъжат, стига ако всичко се окаже в тяхна полза. Тези представители на зодиакалния кръг ще кажат и направят точно това, което другите искат да чуят от тях, само и само да спечелят благоволението им. Те умело играят с чувствата и емоциите дори на най-близките си хора, без да изпитват ни най-малко неудобство.

Везни

Кой би предположил, че тези спокойни и разумни хора могат умело да манипулират околните! Съгласете се, гледайки представителите на този знак, няма как да не искате да се съгласите с тях, защото всичко, което казват, започва да изглежда вярно, дори и съвсем наскоро да не сте мислели така.

Скорпион

Скорпионите имат лидерски качества и обичат да използват силата на емоциите, за да манипулират ситуациите в своя полза. Чрез своята умела реч и печеливша презентация те могат да влияят на обстоятелства и хора, променяйки динамиката на емоциите и възприятията им така, че да обърнат всичко в своя полза. Ако някога решите да надникнете във вътрешния им свят, за да разберете истинските намерения на Скорпионите, бъдете готови да загубите предварително. Те са наясно с всички опити да бъдат извадени на светло и впоследствие не забравят да отмъстят за подобно неблагоразумие, проявено към тяхната особа.

Дървеният дракон им е на късмет: Тези 3 зодии ще претърпят житейски обрат
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Дървеният дракон им е на късмет: Тези 3 зодии ще претърпят житейски обрат

Автор Евелин Попадийна

Козирог

На мнозина може да изглежда, че Козирозите са онези невинни същества, които са заети само с работните си задачи и просто нямат време за никакви „игри“. Но всъщност тези хитри представители на зодиака са и майстори на тактиката. Притежават аналитичен ум, благодарение на който успяват фино да управляват ситуацията, обръщайки я в своя полза. Те изобщо няма да се притесняват да използват своя пресметлив подход за постигане на лични цели и за тях изобщо няма значение, че понякога това може да се случи за сметка на другите. Най.лошото е, че всичко това те правят ловко и подмолно, без никой да ги разбере.

Риби

Със сигурност сте изненадани, че откривате тези плахи и добродушни създания, управлявани от Нептун, в списъка на манипулаторите. Но това е една от точките, които обясняват защо Рибите успяват да избегнат подозрението. Под нежните натури се крият истински изтънчени манипулатори, чието основно оръжие е емпатията. Почти невъзможно е да разберете, че Рибите ви контролират. Те правят това внимателно и търпеливо, обмисляйки всички стъпки предварително. Почти невъзможно е да се влезе в конфронтация с тях, защото как може да се прояви възмущение към тези чисти и невинни същества? Но сега знаете със сигурност, че преди да последвате примера им, трябва да обмислите внимателно всичко, което ви казват, и няколко пъти и разумно да прецените ситуацията.