Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, през май не трябва да поемате излишни рискове

Скъпи Деви, през май ще почувствате порив да направите някои промени. Трябва обаче да действате предпазливо, като избягвате преувеличените нагласи. През този период имайте практичен подход и не надценявайте възможностите или ресурсите си, тъй като може да допуснете грешки.

Това не е моментът да поемате рискове или големи приключения. Ще бъдете изправени да избирате между своя идеализъм и прагматизъм. Ще можете да използвате уменията и умствените си способности по най-продуктивния начин. Очакват се добри времена. Въпреки това, направете си труда да отделите доброто от лошото. Вашето кръвообращение може да започне да ви създава проблеми. Многото движение на чист въздух ще ви раздвижи отново.

През първата половина на май вероятно ще ви обземе странно чувство, сякаш усещате, че нещо не е наред. Изследвайте истините си и освободете емоциите си, които понякога потискате. Дълбоко в себе си изпитвате желание да живеете живота си пълноценно, като се съобразявате с вашите стремежи, фантазии и желания. Вашите отговорности понякога ви пречат да изразявате личността си свободно.

Началото на месеца за обвързаните и семейните Деви се характеризира с малко по-напрегната обстановка в обкръжението ви, ще бъде по-динамично време, което съответно предизвиква малко повече нервност в общуването с партньора ви. Бъдете готови за спорове и караници за някои дреболии.

Топ 5 на зодиите, които се смеят най-гръмогласно и заразително
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Топ 5 на зодиите, които се смеят най-гръмогласно и заразително

Автор Теодор Муховски

Опитайте се да бъдете по-търпеливи и с повече разбиране към другите. Краят на месеца ви носи подобрение в областта на комуникацията и бързи и неочаквани решения на проблемни ситуации. Планетата на любовта Венера в Телец ще донесе стабилност и сигурност в емоционалните въпроси. За необвързаните има възможност да влезете във връзка, като съветът е да не бъдете прекалено нерешителни.

3 зодии ще имат уникална пролет
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

3 зодии ще имат уникална пролет

Автор Евелин Попадийна