Автор
Ива Петрова

Ергенът разкри дали е свалил бельото на Валерия

„Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш себе си и да бъдеш обичан.
Да бъдеш най-чистата и неподправена своя версия с всичките си позитиви и недостатъци и да знаеш, че има човек, който те избира всеки ден. Това за мен е любов. Безусловна и истинска“, сподели бизнесменът Алек Младенов - ерген №3 , който зрителите на bTV познават от едноименния риалити формат.

View post on Instagram
 

Публикацията му мълниеносно разбуни духовете и отприщи буря от коментари, някои от които доста забавни.

„Безусловна любов дава само майката“, изрази мнение потребителка на Инстаграм, а пък друга директо отбеляза: „Един отпечатък от обувка може да ти развали целия кеф… особено ако тъкмо съм измила пода“. „V kraina smetka imashe li pronikvane“, попита трети последовател на шльоковица.

Валерия от „Ергенът“ имала връзка с Папи Ханс
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Валерия от „Ергенът“ имала връзка с Папи Ханс

Автор Ива Петрова

Припомняме, че в последния епизод на "Ергенът", излъчен в четвъртък миналата седмица, Валерия се прибра в имението на любовта доста променена и видимо силно влюбена от романтичната среща с Алек. „Просто няма такъв мъж, как ме докосваше“, разказа тя на любопитните дами.

„Доста голяма близост имахме, почти махнахме бельото, имаше много целувки. Май съм много повече от влюбена“, призна 20-годишната студентка от Дупница. По време на разговора между Валерия и Надя обаче се зароди напрежение, което избухна с въпроса, изстрелян от Надя дали е имало проникване. „Може и да е имало“, бе отговорът на Валерия, който породи всеобщ смут сред дамите в къщата.

View post on Instagram