Автор
Ива Петрова

Мика Стоичкова: Объркахте сестрата, иначе мерси

Христо Стоичков е на седмото небе от щастие. Легендата на българския футбол ще става дядо за втори път.

Камата, който им две дъщери и една внучка, а ето че сега му предстои да посрещне и внук. Първоначално по информация на "24 часа" приятели на Стоичков споделили, че след като научил за внучето си, той се почувствал изключително радостен и ентусиазиран.

View post on Instagram
 

Малко по-късно, въпреки че семейството все още не бе публикувало официално радостната вест за предстоящото събитие, от инстаграм стори, споделено от първородната дъщеря Михаела, стана ясно, че въпросното внуче е на нейната сестра - Христина.

"Отново грешна информация е написана за мен. Благодаря на всички, че ми честитихте новината. Объркахте сестрата", написа Мика в сторито си в социалната мрежа.

Едва след това обаче най-после нещата се изясниха, когато самият Стоичков лично потвърди новината, че ще става дядо на момче. В Инстаграм той публикува видео от щастливото събитие, на което се вижда, че в семейството му е имало купон за разкриване пола на бебето." Очакваме момченце през октомври", написа той  в профила си.На въпроса как се казва бебето, бившият футболист отговорил, че това е работа на родителите му. Христо има 7-годишна внучка, която е дъщеря на Михаела.

Стоичков зарадва ученици от Плевен: Оттук тръгна моят път
НОВИНИ
Автор Веселина Петрова

Стоичков зарадва ученици от Плевен: Оттук тръгна моят път

Автор Веселина Петрова

Тя вече е ученичка и дори участва в реклами с дядо си.

Според плановете Стоичков ще излезе по повод 100-годишнината на "Етър" на стадион "Ивайло" в четвъртък.

View post on Instagram