Автор
Евелин Попадийна

По жестовете ще го познаете: 8 неща, които един истински мъж никога няма да направи

Във времената, в които живеем, възрастта отдавна не е определение за зрялост. Един мъж може да е на 40 и да не знае какво иска от живота, или на 20 и вече да е наясно какви са целите му и какво желае истински.

Най-лесният начин да прецените дали излизате с мъж, или с момче, е по поведението и отношението му. Ето защо днес ви представяме 8 неща, които един истински мъж никога не би направил:

Критики за външния ви вид
 „Защо не си боядисаш косата?“ или „Трябва малко да отслабнеш“ са изречения на мъж, който не е наясно със себе си. Ако този човек ви обича истински, никога не би говорил така за начина, по който изглеждате.

Навлизане в личното пространство
Ако връзката ви е здравословна не би трябвало да криете нищо един от друг. Това обаче не означава, че партньорът ви има право да ви рови в телефона и да чете личната ви кореспонденция. Ако това се случи, то червеният флаг е налице.

Емоции = слабост - НЕ
Зрелият мъж не се притеснява да изразява емоциите си. Пред любимата си той е романтичен, мил, грижовен, дори понякога тъжен. В това няма нищо лошо и истинските мъже го знаят!

Бягство от проблемите
Не, не бива мъжът до вас да се крие от трудностите, не бива да избягва неудобни разговори и не бива да си тръгва при най-малкия проблем. Истинските мъже застават гордо до жена си и решават проблемите без страх.

Живот за момента
Тук говорим за мъжете, които предпочитат да не изхарчат последните си пари в скъп ресторант и да имат с какво да живеят в следващите 2 седмици. Истинският мъж трябва да умее да балансира между лукса и сигурния живот. Да предпочете да си сготвите вкъщи за 20 лева, отколкото да излезе с приятели и да изхарчите 100. Разбира се, това не трябва да се случва винаги, но да не забравяме, че има и трудни моменти в живота.

Ти преди Тях
Да, всеки мъж обича да излиза с приятели и да се забавлява, а ние жените трябва да свикнем с това. Но, нека си признаем – мъжете, които слушат прекалено много съветите на приятелите си и ги поставят на първо място, нямат здравословна връзка.

Здравословна връзка с майка си
Мъжът трябва да се грижи за семейството си, но не бива да дава възможност на нито един от родителите му да заема централно място в живота му. В повечето случаи този родител е майката. Не, не казваме, че не трябва да си говори с майка му, а да не ѝ позволява да се меси в живота му, все пак той вече е голямо момче.

Без бой и без обиди
Физическото и психическото насилие напоследък са доста често срещани в любовните връзки. Но момичета, никога не забравяйте – един осъзнат мъж никога не би ви наранил, било то физически или вербално, без значение колко е ядосан.

Най-мощните магически числа - те ще привлекат късмет, пари и любов в живота ви
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Най-мощните магически числа - те ще привлекат късмет, пари и любов в живота ви

Автор Теодор Муховски