Автор
Десислава Недева

Хороскоп на седмицата: Телците откриват голямата любов

Тази седмица ще бъде бурна и динамична, както и самата природа. Очакват се върхове и спадове, но едно е сигурно – накрая ще възтържествуват любовта и балансът.

Ето какво очаква всеки един знак през тази прекрасна и наситена с емоции и събития седмица:

Овен – Тази седмица ще бъде доста напрегната за представителите на зодия Овен. Нашият съвет към тях е да не започват нищо ново, тъй като в момента може да не виждат нещата реално и след това да съжаляват за това, в което са се забъркали.

Телец – Очаква ви незабравима седмица, Телци. Напълно е възможно да намерите любовта на живота си, ако до този момент не сте го направили. В противен случай се пригответе за други изненади на съдбата в любовен аспект.

Близнаци – Погрижете се за себе си, Близнаци. Запазете час във фризьорския салон, отдайте се на релакс, масажи, СПА. Ако имате време, отскочете до морето и се забавлявайте. В момента пръскате чар и сексапил и е редно той да не отива напразно вкъщи или в офиса.

Рак – Цели 4 планети се намират във вашия знак тази седмица. Истинско космическо пиршество, което ще ви донесе приток на сили и енергия. Ще бъдете на гребена на вълната по вашите теми – семейството, красотата и хармонията.

Лъв – Тази седмица е моментът на истината за всички Лъвове. Каквото сте посели, това ще пожънете. Очаквайте плодовете на вашия труд, а ние ви пожелаваме те да бъдат от най-сладките.

Дева – Отлично време за любовни и интимни взаимоотношения е настанало за представителите на зодия Дева. Очаквайте изненади и всякакъв вид наслади в партньорските връзки. Към края на седмицата с покачването на градусите се нажежава и обстановката във вашата спалня.

Четете още: Каква майка сте според зодията

Везни – Тази седмица ще бъдете необичайно практични и търпеливи. Чувствате стабилност и хармония във всеки един аспект от вашия живот и това ви преобразява. Излъчвате спокойствие и една особена аура свети около вас. Внимавайте кой ще влезе в плен на вашия чар.

Скорпион – Очакват ви промени в професионален план. Дали става въпрос за повишаване в длъжност или тотална смяна на работното място, зависи от вашите нагласи и предпочитания. Но което и от двете да предприемете, успехът ви е гарантиран.

Стрелец – Необходимо е да проявите разум и логика във всяко ваше действие, Стрелци. Знаем, че по принцип действате импулсивно и често говорите и действате, преди да помислите. Но тази седмица подобно поведение може да ви постави в особено неприятни ситуации.

Козирог – Обстановката при вас никак не е спокойна, Козирози. И до края на седмицата не се очаква подобрение. Не можете да влияете на времето, когато се разрази буря, нали така? Но може да вдигнете платна и да се възползвате от обстоятелствата, като ги обърнете в своя полза.

Водолей – Времето е повече от подходящо за стартиране на нови проекти. С каквото и да се захване тази седмица, усилията ви ще се увенчават с успех. Подредбата на планетите е такава, че ви дава криле и няма мечта за вас, която да не можете да осъществите.

Риби – Това няма да е вашата седмица, Риби. Нищо в работата не върви по план и това не зависи от вас или вашите действия. Затова не упорствайте, а се опитайте да се облегнете назад и изчакайте бурята да премине. Към края на седмицата слънцето ще изгрее отново и на вашата улица.