Роси Иванова според нас безспорно е една от най-красивите носителки на титлата „Мис България”. Освен това нейните перфектни пропорции не се дължат на хирургическа намеса.

„Режимът ми на хранене е изключително здравословен” – заяви тя пред сп. „Блясък”. Роси залага на суровоядството и няма точно определена програма за хранене. Набляга на плодове и ядки. Само веднъж седмично яде месо.

„Старая се да не смесвам протеини и въглехидрати. Противопоказно е да ядеш месо с картофи например”.

Роси се храни два пъти дневно. Макар че повечето диетолози съветват да не вечеряме, тя пропуска не последното, а първото хранене.

На закуска пие само кафе. „Всъщност пия неограничен брой кафета и енергийни напитки през целия ден”, признава Иванова.

Миската избягва алкохола и е върла противничка на пиенето. В редки случаи си позволява чаша бяло вино. Любимото й лакомство е шоколадът. Хапва от него без да се ограничава.

Изгаря калориите с физически упражнения. Тъй като брат й е фитнес инструктор, Роси е доста компетентна и сама си е изготвила тренировъчен режим. Посещава залата три дни поред, а на четвъртия почива. Стреми се да й се съберат поне пет тренировки за седмица. Прекарва най-много време на пътеката, а вкъщи вае мускули като вдига гирички.
Роси глези тялото си и с релаксиращи процедури. Два пъти седмично ходи на СПА и масаж.