Онзи ден ви казахаме, че Кейт Уинслет и съпругът й, режисьорът Сам Мендес, се разделят след близо 7 години привидно спокоен и стабилен съвместен живот.

Оказа се, че причината за раздялата е ревността, която Кейт изпитвала към мъжа си, заради прекалено близките му взаимоотношения с актрисата Ребека Хол (27 г.).

Сигурно си я спомняте в образа на Вики от филма „Вики, Кристина, Барселона”, където си партнираше с убийствените Пенелопе Круз и Скарлет Йохансон.

Според приближени на разпадащото се семейство, Ребека и Сам са близки приятели от скоро и най-тревожното за Кейт било, че младата актриса е перфектната комбинация от ум и красота, която буквално побърква съпруга й.

Но ако господин Мендес има приятелското рамо на Хол, то Кейт има изключителната подкрепа на „брат си” Леонардо ДиКаприо.

Двамата са близки още от снимките на „Титаник”, след които дълго време не работеха заедно, но в интервюта постоянно акцентираха върху „братските” си взаимоотношения.

А последният им прекрасен съвместен филм от 2008 г. „Revolutionary road” (чийто режисьор е съпругът на Уинслет) ги сближил още повече.

В момента носителката на Оскар е на ваканция в Мексико заедно с двете си деца – Джо (6 г.) и Миа (9 г.), и постоянно поддържа връзка с ДиКаприо.

Дали тази семейна драма няма да се прероди в далгоотлагана любов?