Адел е известна като една от най-емоционалните певици с прочувствени песни и наистина прекрасен глас.

Феновете й неведнъж споделят, че винаги се случва нещо магично на концертите й. Спомняте ли си, когато преди седмици тя помогна на млада жена да предложи брак на половинката си на сцената?

Преди няколко вечери Адел имаше концерт в една от най-големите зали в Лондон, за който билетите били разпродадени отдавна. По време на блестящите й изпълнения звездата доказа, че въпреки огромния си успех и световната си слава, остава любяща майка, за която детето има най-голямо значение. В края на миналата година певицата сподели емоционалните си преживявания, свързани с раждането на сина й. Той се казва Анджело и вече е на три години и по всичко личи, че има късмет с майка като Адел. Тя разкрива, че родителството се оказало по-трудно, отколкото е очаквала, но е най-прекрасното нещо, което й се е случвало.

На последния концерт на британската звезда в препълнената зала в Лондон беше и малкият Анджело. Той за пръв път присъства на концерт на майка си и Адел изглежда повече от развълнувана от този факт. Докато изпълняваше прочувствено Somemone Like You, сякаш емоциите й надделяха и прекъсна пеенето си, за да извика през сълзи: "Обичам те, фъстъче!“ на очарователния си син. Публиката бе трогната от милия жест и за щастие феновете са заснели този магичен момент.