Автор
Антония Михайлова

Фотосесия запечата разтърсващата история на брат и сестра

След многобройни безуспешни опити години наред да се сдобият със своя рожба, Линдзи и Матей Брентлингер от Толедо, Охайо, най-сетне сбъдват мечтата си. На 17 декември 2016 г. се раждат близнаците им Уилям и Рейгън.



За жалост Уилям се появява на бял свят с различни аномалии, като функционира само дясната страна на сърцето му. В 23-та седмица от бременността бъдещите родители научават тъжната вест, че синът им ще бъде мъртвороден. Въпреки това момченцето оцелява при раждането. То остава при семейството си в продължение на 11 дни, преди да затвори очи завинаги. "Това бяха най-щастливите 11 дни от живота ми", споделя таткото Матю.

За да се възползват максимално от краткото време заедно с мъжката им рожба, приятелка на семейството и професионален фотограф – Линдзи Браун, предлага на младите родители да запечата тези така безценни мигове от живота на семейството в красиви цветни спомени.

"Знам колко тежко е да се разделиш с най-милото си същество на света. Но да ги снимам заедно прегърнати и усмихнати един до друг, беше най-малкото, което можех да направя и да дам от себе си за това прекрасно семейство", признава Браун.