Автор
Woman.bg

10 типа обувки, които всяка жена трябва да има

Всяка жена знае, че човек не може да има твърде много обувки. За жалост обаче не сме в състояние да си купим всички нови модели.

За да ви помогнем да организирате правилно гардероба си, сме избрали 10 модела, които трябва да има всяка жена.

Равна подметка

„Балетните“ пантофки на плоска подметка са толкова универсални, че отиват на всичко. Носете ги с поли и рокли, когато искате да изглеждате женствени, или в ежедневието с дънки, панталони, а защо не и клинове.



Класическа дамска обувка

Без подобни обувки не може да мине нито една жена. Те са незаменими в офиса, перфектно допълват официалните визии, но идеално си кореспондират и с ежедневните тоалети, придавайки им елегатност.



Кецове

Нека оставим маратонките за тичането сутрин и за тренировките във фитнеса. В ежедневието кецовете ще ви помогнат да придадете на образа си по-ефектна нотка. Може да са класически кецове с връзки или модерни кецове на ластик. Носете ги спокойно с любимите си дънки.

Високи ботуши

Практични ботуши с нисък ток, покриващи прасеца – ще бъдат незаменим елемент във визията ви през зимата и в дъждовно време. Можете да приберете в тях крачолите на дънките или да комбинирате ботушите с плътен чорапогащник и пола.



Боти

Ботите с неутрален цвят и със стабилен ток ще се впишат чудесно във всеки един гардероб. Можете да ги носите и с панталон/ деним, и с рокля или пола – експериментирайте и търсете нови съчетания.



Сандали на платформа

През лятото най-често носим открити обувки. Разбира се в жегите не ни привличат високите токчета, но пък за сметка на това често залагаме на сандали на красива платформа, които съвместяват в едно комфорта и елегатността, помагайки ни да изглеждаме не по-малко женствени, отколкото на токчета.



Кокетни обувки на висок ток

Когато искате да направите впечатление на някого, кокетните обувки на висок ток несъмнено ще ви помогнат. Може да са с ярък цвят или с оригинална декорация. С такива обувки със сигурност ще се чувствате на висота.



Удобни сандали

Тези сандали ще са удобни за дълги разходки и просто незаменими в летните горещини. Можете да наблегнете на неутралните варианти с естествен цвят или на по-ексцентрични ярки модели с декоративни елементи, всичко зависи от личните ви предпочитания.



Обувки на висок ток в телесен цвят


Обувките с цвят, близък до цвета на кожата ви, визуално ще удължат краката ви. Освен това си отиват с всякакви дрехи и са подходящи за всеки сезон. Никога не излизат от мода и ще ви спасят, когато нямате никакво време да си подбирате подходящи обувки.



Оксфордки


Те ще направят образа ви елегантен и спретнат. Можете смело да ги носите в офиса с панталон, деликатно разкриващ глезените, а вечер да ги разходите на среща с приятели.