Независимо къде сте решили да посрещнете коледните празници, трябва да помислите за вечерен тоалет, който да отговаря на празничното настроение и да ви е удобен.

Остават броени дни до празниците, които ни приканват да бъдем бляскави и красиви. Всяка година се завръща една и съща мода – златните и сребърни тоалети завладяват магазините и модните дизайнери демонстрират своите идеи за идеален коледен или новогодишен тоалет.

Колко пъти сте си харесвали някоя рокля с пайети или златисти нишки, окачена на витрината в някой магазин и за съжаление след дълго колебание сте я подминавали и сте си купували черна рокля или дамски костюм?

Сторила ви се е прекалено крещяща за вас и сте си казвали наум, че няма да ви отива? Съветваме ви да не правите така и този път! Позволете си малко повече блясък в празничната нощ, няма да сгрешите!

Ще ви предложим две красиви идеи за коледен тоалет, с който ще привлечете всички погледи към себе си.

Роклята, с която тъмнокосата красавица Камила Бел се появи на светско събитие в Лондон преди няколко, ни направи силно впечатление. Все пак Камила е една от младите звезди, която все по-често бива спрягана за най-стилната дама, независимо къде се появи.



Златистата мини рокля е от resort колекцията за 2013-а на Salvatore Ferragamo и е перфектна за по-специална вечер.

Такъв тип дреха не сковава движенията ви и така на всеки празник ще се чувствате красиви и подвижни с нея.

Другата знаменитост, която се появи на светско събитие с бляскава дреха, бе актриса Ейми Адамс.

Тя бе заложила на дреха с дължина до земята от есенно-зимната колекция за 2012-а на Jenny Peckham.

Най-важната тайна на този тоалет е заключена в детайлите. Роклята е изключително семпла, но е добре скроена и идеално лепва по тялото, подчертавайки всички достойнства на фигурата ви.

Ако се спрете на по дълъг вариант рокля, която да е едноцветна и с по-проста кройка, то остава само да я направите по-интересна с различни необичайни акценти – едро бижу (обеци или гердан) на фона на тази рокля говори за това, че имате вкус.