Интересна и вълнуваща се оказа 2011-та за Глория, особено в личен план. Певицата стана единствената представителка на поп-фолка, включена в класацията "100-те най-влиятелни жени на България".

В класацията Глория е поставена на 64 позиция и изпреварва много нашумели женски имена като Капка Сидерова и Кристина Патрашкова, Елена Петрова, Гергана Паси, Гала, Албена Денкова, Цветана Пиронкова, Мария Игнатова и др.

На 30 ноември певицата направи промоция на новия си албум озаглавен "Имам нужда от теб", като представи и общото си парче с дъщеря си Симона към песента "Имам нужда от теб". Певицата се похвали, че е музикален продуцент на албума и съпродуцент с Пайнер.

*Глория и Симона

Последва скандал с една от песните включени в албума й - "Ненаситна", която вече има своя балкански аналог. Кавър на парчето, но без уредени авторски права, направи македонската изпълнителка Оливера Коцева. По този повод Глория категорично заяви, че тя и екипът й са твърдо решени да си търсят правата.

Интересно, че във видеото на точно тази песен, самата Глория е в тоалети имитации на известни марки като Burberry и Gucci.

Емоции имаше за певицата и на любовния фронт, като наскоро гръмна новината, че Гло е получила предложение за брак от сръбския си приятел Горан, но е върнала пръстена, защото все още не се чувства готова за тази важна стъпка.