През 2011-та името на Николета Лозанова, наред с това на Алисия, бе най-споменаваното в страната ни.

След като стана ясно, че Плеймейтката е имала тайна връзка с Валери Божинов, медиите не спряха да пишат за нея.

Първоначално Лозанова се премести да живее в Италия, където по това време играеше футболистът. Това обаче не попречи на журналистическата истерия, която продължи с пълни сили. Междувременно Николета се снима в няколко рекламни кампании и дори рекламира свои собствени хапчета за отслабване. Друг неин проект включваше разработването на парфюм.

През април Николета засне фотосесия за Playboy, дело на топ фотографката Велислава Каймаканова-Ножарова, която се превърна в един от най-успешните й проекти. Същите фотоси се появиха в още няколко издания на мъжката Библия по света.

През лятото на 2011-та се заговори, че Лозанова има амбиции да започне музикална кариера. Слуховете се оказаха верни и Плеймейтката, заедно с Ванко 1, направи нова версия на известното парче "Запази вечерта". Тоалетите от видеоклипа можете да видите тук

По-късно през годината Валери смени клубния си отбор, а Николета се премести при любимия си в Лисабон. Междувременно стана ясно, че Плеймейтката е бременна и двамата влюбени побързаха да организират сватбата си. Семейство Божинови сключиха брак през октомври. Николета бе избрала за бракосъчетанието си роклята на Кари Брадшоу от "Сексът и градът".

В момента Николета е намалила работата си, както и светските си изяви и според слуховете се очаква да роди момиченце през април.