Автор
Woman.bg

24 коледни предизвикателства: Направете 3D коледна картичка за близките си

Тази Коледа ви подготвяме за най-топлите празници през годината с 24 предизвикателства, които ще удължат приятното ви и приповдигнато настроение.


Убедени сме, че ще зарадвате изключително много близките си, ако изработите за тях сами коледна картичка. В Интернет има стотици идеи затова, днес ние ще споделим с вас една от тях, но наистина ви предизвикваме тази Коледа да вложите частица от себе си в избирането изработването на подаръците си. Близките ви са част от вас, която ви допълва и ви прави такива каквито сте, затова какво по-хубаво от това да им засвидетелствате обичта си?



Предложението ни идва от Русия, от талантливата илюстраторка Александра Балашова, от чиито сайт дори можете да изтеглите различни празнични шаблони. Идеята е изключително простичка, но много ефектна. Свалете от сайта на Александра шаблоните, изпринтирайте ги на по-твърда хартия или картон, след това ги изрежете и оцветете според вкуса си. Прикачете изрязаните коледни картинки с помощта на тиксо или двойнозалепващо и сте готови. Можете да импровизирате колкото решите, да оставите рисунките чернобели, да ги нашарите в различни цветове или да изберете червеното, като свое основно вдъхновение.



Ако можете да рисувате, още по-добре! Можете сами да изобразите коледни мотиви, които да изрежете и след това да подредите според вкуса си.