Автор
Woman.bg

24 коледни предизвикателства: Направете коледен семеен албум

Тази Коледа ви подготвяме за най-топлите празници през годината с 24 предизвикателства, които ще удължат приятното ви и приповдигнато настроение.

Днес ви предизвикваме да направите празничен албум за вас и семейството си. Обикновено правим по няколко снимки на коледното дръвче и първия сняг, които стоят недокоснати в телефона или фотоапарата ни. Нека заедно променим това.

Какво ви е нужно? Папка, в която лесно да можете да добавяте нови страници и джобове. Тази година изкарайте най-хубавите си празнични снимки и го подредете в албума. Освен това можете да задавате няколко еднакви въпроса всяка година на членовете от семейството си и след това задно да проследите как са се променяли отговорите им. В джобове пък можете да поставите коледните писма на децата си, своите любими празнични картички и дори панделките от любимите си подаръци.

Едно от най-важните условия е да си създадете лесна концепция, която да следвате всяка година. Ако се спрете не нещо твърде усложнено, със сигурност няма да ви се прави следващата година.

Коледният албум ще ви връща назад във времето със своите топли семейни спомени и ще бъде ценен източник на вдъхновение и любов