Автор
Woman.bg

24 коледни предизвикателства: Направете коледна кутия за близките си

Декември е месецът на празниците и приповдигнатото настроение, за да го задържим възможно най-дълго при вас, сме ви приготвили 24 коледни предизвикателства, които да поддържат коледния ви дух всеки ден.



Днес ви предизвикваме да покажете любов и внимание към близките си, които през годината честно всички забравяме да демонстрираме.

Към коледния подарък, на всички свои близки, можете да прибавите кутия или кошница, с която да ги изненадате и да им създадете усещането, че са обичани, единствени и незаменими.

Според нуждите си можете да експериментирате и да вложите частица от себе си в цялостната идея.

Разбира се, малчуганите най-много биха се радвали на подобен подарък, за тях можете да подберете коледна пижамка, чаша с Дядо Коледа, празнични сладки, играчки, пособия за рисуване и какво ли още не.

За родителите си можете да импровизирате отново според интересите им. Ако обичат да готвят, например, бихте могли да включите престилка за готвене с Дядо Коледа, подправки, като канела или пък натурално какао, които чрез ароматите си ще поканят празника у дома им. Можете да добавите и празничен поднос, чинии и ръчноизработени от вас декорации.

Според личността и предпочитанията на любимия си, можете да включите в неговата кутия или кошница флашка с коледни песни, които да слушате заедно докато вечеряте празнично, пуканки за коледния филм, който планирате да гледате заедно, коледни боксерки, коледно писмо написано лично от вас, в което му обяснявате колко много значи той за вас.

Ние все още събираме идеи за своите коледни кутии, така че очакваме с нетърпение идеи и от вас. Какво бихте включили в тях?