Автор
Woman.bg

24 коледни предизвикателства: Оценете това, което имате

Декември е месецът на празниците и приповдигнатото настроение, за да го задържим възможно най-дълго при вас, сме ви приготвили 24 коледни предизвикателства, които да поддържат коледния ви дух всеки ден.

От личен опит знаем, че 2014 г. беше смесица от много добри и много лоши моменти. Тя ни подложи на доста предизвикателства, промени ни за по-добро и ни накара да се замислим над това кои сме, накъде отиваме и как да станем по-добри.

В края на всяка календарна година обикновено започваме да мислим за ново начало, затова какво ще променим и постигнем през следващата година. Днес ви предизвикваме да направите обратното. Останете сами със себе си, отделете се от шумния свят поне за няколко минути и се замислете за какво сте благодарни през тази година. Хората сме устроени така, че обикновено мислим за това, което нямаме, за недостижими цели и мечти, а оценяваме нещата, които имаме едва, когато ги загубим.

Затова, в навечерието на най-топлите и уютни празници, нека всички заедно да си направим списък на нещата, които сме благодарни, че обагрят живота ни, нещата които ни карат да се усмихваме и да се чувстваме живи.