Автор
Woman.bg

4 кофти модни грешки, които не трябва да допускате

Сигурно и вие като нас си давате модни обети при старта на всеки нов сезон.

Винаги си обещаваме, че ще носим по-нестандартни комбинации, че ще оставим любимите си безформени дрехи да поспят зимен сън в гардероба.

Стремежът към нововъвединия и оригиналност, обаче често може да доведе до някои модни грехове, които са доста нелицеприятни.

Затова и днес подготвихме списък с 4 кофти модни грешки, които не трябва да допускате.

Сигурни сме, че в някои от тях ще разпознаете себе си, в други свои приятелки, а в трети някоя омразна ваша колежка или опонентка.

Ако пък искате да споделите с нас някои модни прегрешения, които са ви направили впечатление и не сме включили тук, пишете ни на moda@woman.bg

1. Клин с къса блузка


Клинът е една от любимите дрехи на доста дами. Той е удобен, прави краката ни да изглеждат слаби, изглежда страхотно и със сандали, и с ботушки. Това обаче, което много клинове няма да направят за вас е да накарат дупето ви да изглежда супер секси. Носете клиновете с туника или рокля, освен всичко останало така ще оставите малко и на въбражението на кавалерите около вас.

2. Туника като рокля


Като казахме „туника“ се сетихме за още един моден грях, който често забелязваме. Молим ви, не носете туниките като рокли. Знаем, че искате да се отървете от горещината и да направите супер впечатление със секси тялото си, но туниката си е туника и няма да ви направи добра услуга, особено в офис обстановка.

3. Зърна на показ


Въпреки горещините навън, всяка дама има нужда от сутиен. Съгласни сме –определено ще предизвикате внимание с гърдите си, но наистина ли търсите подобна популярност. Съвсем наскоро срещнахме дама с пищен бюст, която бе „забравила“ за ситуена си, тя стана обект на непрекъснато обсъждане от страна на колегите ни и дори и излезе прякор „непознатата със зърната“. Сигурни сме, че не искате такава слава и за себе си ...

4. Прашки на показ


Убедени сме, че тази картинка сте я виждали, неведнъж... Има доста последователки на Пепа Секса, известна с хита си „синя прашка“.

Прашките си остават бельо и би трябвало да са дискретно прикрити, никой не иска да ги вижда как стърчат над дънките ви или как сте ги прикрили „дискретно“ под бялата си рокля.