Саманта от "Сексът и градът", която отлично представя Ким Катрал, се превърна в истински секс символ, не само за мъжете, но и за жените, защото определено направи революция в женското възприятие за секса.

Ето няколко съвета, вдъхновени от нея, пише Точка.мк, цитиран от struma.com.

1. Сексът е много важен

Колко пъти сте чували, че жените имитират оргазъм само, за да поддържат илюзията на партньора си, че е чудесен любовник, или е начин сексът по-скоро да приключи? Ако така продължавате, само ще загубите всичко по-дълбоко и по-дълбоко във интимността

Както са важни любовта и уважението, сексът е от изключително значение. Тогава защо сте във връзка, в която трябва да лъжете себе си и партньора си, че сексът ви е наред?

Ако вие му предлагате на партньора си сексуално удоволствие, имате право да очаквате същото в замяна. Както казва Саманта:

"Ако правиш любов с мен лошо веднъж, засрами се. Ако правиш любов два пъти с мен и пак е лошо, аз трябва да се срамувам!".

2. Търсете удовлетворението си

За секса са необходими (поне) двама, и двамата трябва да бъдат удовлетворени. Много е важно да се постигне оргазъм, тъй като е важно това да успее да направи с вас и вашият партньор. Това е нещо, за което тялото копнее, когато правите секс, затова не казвайте, че оргазмът не е важен.

Вашето удовлетворение е също толкова важно, както и удовлетвореността на вашия партньор.

"Когато се съглася на повикване за забавление, се опитвам да се забавлявам до края" - казва Саманта.

Четете още: Най-добрите изказвания на Саманта Джоунс за секса


3. С упражнения до съвършенство

Ако мислите, че сте усъвършенствали всички аспекти на секса, помислете отново. Сексът не е труден, но изисква доста упражнения отново и отново, така че пак изисква труд. Опитайте нови неща, информирайте се един с друг, и най-важното от всичко, упражнявайте и се упражнявайте. Както казва Саманта :

"Не го наричат работа ( blow job ) за нищо".

4. Уважавайте своята сексуалност

Ако се срамуваш или се страхуваш от своята сексуалност, и ако се притеснявате прекалено какво ще кажат или мислят, никога няма напълно да се насладите на секса. Както Саманта казва :

"Не искам да бъда осъдена от обществото. Ще се обличам както аз искам и ще имам орален секс, с когото искам, всичко ще правя всичко, докато мога да дишам и ходя".

Някой може да си помисли, че прекалява, но това е начинът, по който тя живее, а ние сме сигурни, че много жени могат да се сближат с нея. Тя няма да се откаже от секса, защото някой друг мисли така. Сексуалността е нещо лично, и всички възрастни имат право да правят каквото си искат.