Автор
Woman.bg

5 сладки неща, с които да го изненадаш този уикенд

Ако се чудиш каква изненада да направиш на приятеля си този уикенд, предлагаме ти няколко начина да му се харесаш още повече. Мъжете не са чак толкова трудни за разгадаване, поне що се отнася до нещата, които ги правят щастливи.

Направи му масаж

След дългата работна седмица, всеки се нуждае от релакс и време за отпускане на тялото. С какво да помогнеш на любимия в тази насока – направи му масаж, след който той определено ще бъде презареден!

Точно от него не очаквай вярност – I част

Вземи му билети за мач/кино

Няма какво да се лъжем, момчетата си падат по спорта и няма да сгрешиш, ако му направиш подарък без повод – билети за предстоящ мач на любимия му тим! Ако пък искаш да е за мероприятие, което и двамата ще искате да посетите, вземи билети за филм който смяташ, че ще хареса.

Снимки: pixroma.com

Сготви му десерт

Въпреки всичко, любовта на мъжа минава през стомаха, ето защо той би се зарадвал много ако му приготвиш нещо. Не е нужно да е от най-сложните сладкиши, би могла да направиш и чийзкейк или домашен сладолед.

Тялото му казва всичко: Скрити знаци, че той си пада по теб

Изпери вместо него

Може да ти се стори странно, но ако пуснеш пералнята в ергенската му квартира вместо него, този жест наистина ще бъде оценен. Не за друго, а защото, както и ти, така и той не обича да се занимава с прането, така че ще бъде хубаво един път да го „отмениш“ в това занимание.

Зареди хладилника у тях с бира

И какво по-сладко от това – когато се прибере в петък вечер от работа, хладилникът му да е зареден до горе с бира! Финално, но от сърце, това ще го направи много, много щастлив!

Снимки: pixroma.com