Говорим ли за лято и за море, всички искаме да изглеждаме актуални, модерни, и да запазим хубави спомени от това, което ни се е случило.

Погалената от слънцето коса има нужда от стилен ластик, диадема, а ръцете ти със шоколадов тен биха изглеждали още по-добре с масивна гривна, имитираща благороден метал. Тази година диадемите с цветя са сладко допълнение към твоя стил, за едно типично хипи излъчване, като могат да бъдат сложени и като завършек на плитка тип "рибена кост".

Офис дрескод за летните жеги

Абсолютният хит, но и абсолютната класика за тази година си остават бижутата в цвят тюркоаз във всякакви вариации, които придават цветен акцент на визията и създават лятно настроение.

Както ще видиш от снимките по-надолу, тази година актуални са гривните тип "халка" с морски камъчета, седефени елементи, нежни мидички и рапанчета.

Сред водещите тенденции се "прокрадват" и бижута с разнообразни материали, като кожа, корабно въже, или плат. Формите пък са най-различни: неправилни, но същевременно ефектни до съвършенство.

С подобни аксесоари в тюркоазено например, сме виждали героинята на Блейк Лайвли в сериала "Клюкарката" - Серина Ван Дет Уудсен, спомняме си с възхищение към стилиста на хитовата поредица Ерик Деймън.

Тенденциите за лятото, продиктувани от модните издания