Алекс Раева и DJ Doncho събраха колеги и приятели в столичен клуб за официалната премиера на двата си музикални проекта - “I’ll Be Ok” и “Hey Boy”.

Сред гостите, дошли да поздравят Алекс и Дончо бяха Графа, Маги Халваджиян, Ваня Цветкова, Мария Игнатова, Димитър Рачков, Любен Дилов-син, Живко Петров и други, а специално за присъстващите творческия тандем направи запомнящ се лайф пърформанс с вокални импровизации.

“I’ll Be Ok” и “Hey Boy” се раждат в един и същи ден и от там идва идеята да бъдат промотирани заедно.

В “Hey Boy” са вплетени елементи на мелодичен фънки хаус, с изявенo ъндърграунд звучене. Клипа представлява комбинация от много цветни, черно бели и монохромни кадри с присъствие на ярки неонови цветове. Във видеото Алекс е с изцяло променена по-агресивна визия, като е заложила на нестандартни тоалети и рус цвят на косата. Специално участие в “Hey Boy” има невероятния хип-хоп танцьор Георги Георгиев, познат от предаването „България търси талант“.

“I’ll Be Ok” се отличава с по-лятно звучене и романтична морска визия. “Заснехме “I’ll Be Ok” на два пъти на остров Санторини в Гърция. Една част от видеото беше готова преди изобщо да се появи парчето и няколко месеца по-късно, когато вече имахме песен, се върнахме да дозаснемем целия клип. Успях да вложа емоцията от Санторини в създаването на “I’ll Be Ok” и в същия ден записахме „Hey Boy”, споделя Алекс.

Музиката и аранжимента на двете песни са на DJ Doncho. Режисурата на клиповете е на Жоро Петков, Виктор Антонов и Николай Нинов. Видео реализацията е дело на Костадин Кръстев-Коко и Борислава Борисова, а за красивия грим на Алекс е “виновна” Венцислава Койчева.