Автор
Woman.bg

Александър: Ако бях хванал Елен в изневяра, щях да й махна главата

Бизнесменът Александър Найденов сподели откровено в първото си ТВ интервю за предаването "На кафе" всички подробности около връзката си и последвалата раздяла с актрисата Елен Колева.

Найденов започна разговора с извинение за това, че в момент на афект в свои интервюта е определил Елен като "свой трофей". "Бях много краен. Нарекох Елена свой трофей. Съжалявам, защото не е така, истинско беше. Тя за мен е всичко друго, но не и трофей", заяви той.

Александър даде да се разбере, че много огорчен от случващото се в личния си живот, тъй като не е очаквал Елен да е криела от него факти от миналото си и най-вече факта, че продължава да поддържа отношения с мъже, с които преди години е имала връзки.

"Никога не съм я хващал в изневяра, ако я бях хванал, щях да й махна главата. Изневярата има различни категории и лица, физическата изневяра не е единствената", обясни бизнесменът.

"Всеки има право на своето минало. Аз съм я взел с това, което знам от нея. Миналото - ОК, но при такива взаимоотношения, миналото трябва да остане минало, нито да се имплантира, още по-малко да се пришива в настоящето", обясни още Александър.

Бизнесменът сподели, че двамата с Елен Колева вече били стигнали до етап, в който са приспособили трудните си характери един към друг. Александър откровено призна, че е трудно се живее с него, защото е "ревнив, избухлив и свръх емоционален".

Междувременно Елен Колева разпространи отворено писмо до медиите, в което отрича да е давала интервю за в. „Жълт Труд”, където е публикуван разговор с нея по темата. "Единственото интервю, което ще дам за раздялата ми с Александър, ще бъде публикувано на 17 юли в списание LOVE style" - завършва тя.