Хора от обкръжението на холивудската звезда Анджелина Джоли смятат, че е много малко вероятно тя да се омъжи за половинката си Брад Пит в традиционна бяла рокля.

Въпреки че актрисата носи диамантен пръстен както всички сгодени жени, според запознати тя щяла да заложи на по-оригинален сватбен тоалет.

"За първата си сватба с Джони Лий Милър през 1996-та Анджелина беше облечена с кожени панталони и тениска с неговото име на гърба, написано с червена боя. Когато се омъжи за Били Боб Торнтън през 2000-ната пък беше по дънки и потниче. Оттогава обаче тя смени стила си и сега предпочита висшата мода", заявила позната на Анджелина Джоли, пише bliasak.bg.

"Залагам на това, че Анджи ще се омъжи за Брад с някоя пищна рокля в червено, тъй като това е един от хитовите цветове в булчинската мода за тази година. Дизайнерката Vera Wang например изкара цяла булчинска колекция в яркочервено и бордо. Другият вариант е Джоли да заложи на любимата си драматична готическа визия в тъмната гама", добавила близката на актрисата.

*Снимка: Getty Images/ Guliver