Автор
Woman.bg

Анджи е пристрастена към хапчета за отслабване?

Неназован източник твърди, че Аджелина Джоли е пристрастена към хапчета за отслабване, които са я довели до нездравословно ниските 42 кг телесно тегло, съобщава Еntertainmentwise.com

Носителката на "Оскар" за пръв път е започнала да посяга към хапчетата по време на снимките на филм през 2007 г., за да подпомогне свалянето на килограми по време на бременността си, но сега, по думите на източник на National Enquirer, Джоли не може да спре да ги приема.

Източникът е заявил пред таблоида, че теглото на Джоли "е предизвикало страхове, че тя е пристрастена към хапчета за отслабване", като добавя, че теглото на актрисата "се е понижило до изключително ниските 42 кг".

Джоли трудно успявала да се справя с изискванията на живота, включително с кариерата си, децата си и връзката си с Брад Пит, като това я е накарало да се обърне към добавките, даващи енергия на тялото, пишат от actualno.com

"Тя гори свещта и от двете страни, съчетавайки изискванията на кариерата с хуманитарната си дейност и същевременно опитвайки се да се справя със своите буйни деца. Анджи смята, че хапчетата ѝ дават необходимата енергия за деня", споделя неназованият източник.

Според източника на National Enquirer Джоли използва южноафриканската добавка Hoodia, като тази нейна пристрастеност водела до напрежение във връзката ѝ с Брад Пит.

Няма твърди доказателства в подкрепа на тези твърдения, защото никой в близкия ѝ кръг не е виждал Джоли да взема каквито и да е хапчета.

На свой ред източник, близък до Джоли и Брад Пит, заяви пред Gossip Cop, че обвиненията са "абсурдни" и неверни.